Информация

Една усмивка и чар родени, за да завладяват сцената!

Павлин Трендафилов – Шоумен, изпълнител, творец!

Той е израснал на сцената, той живее на сцената!

Павлин Трендафилов е завладяващ, с особен усет към детайлите и изпипващ до съвършенство всяка част от своето изпълнение, постигащ класа , която му вдъхва самочувствие и отговорност!

Популярен с невероятното си чувство за хумор, умереност и артистичност, винаги в стилно, атрактивно или ефектно облекло според характера на събитието!

Изключително възпитан и дисциплиниран, с отношение и поведение, той печели с лекота симпатии и приятелства. Най-атрактивният водещ на събития и тържества!

Павлин Трендафилов е шоумен и водещ на светски събития, частни и фирмени тържества, награди, церемонии, промоции, организирани събития, концерти и сватбени тържества в цялата страна и чужбина!

През този сайт можете да проверите за свободни дати и да го ангажирате за вашето събитие!

Павлин Трендафилов обръща специално внимание при организацията и протичането на всяко тържество. Задължително се организират предварителни срещи за уточняване на информация, сценарий и подробности.

Чрез сайта на Павлин Трендафилов имате възможност да ангажирате артиста – водещ Павлин Трендафилов, както и да получите пакетни предложения и цени за цялостна организация на събития и мероприятия!

Още от юношеските си години Павлин Трендафилов е танцьор в танцов ансамбъл за народни танци. Знае какво е сценично поведение и как се постига перфектно изпълнение!

Печели награди в страната и чужбина, свири на китара и пее във вокално инструментална група.

Завършил е висше образование бакалавър PR и журналистика, познава работата в медиите. Участвал в риалити формати!

Павлин Трендафилов е PR специалист, предприемач, финансов консултант, лицензиран специалист по застрахователна дейност и собственик на бранда БАГАТУР – първокласни вина с уникален дизайн и вкус!

Изпипва всеки детайл на едно участие, за да го превърне в събитие!

Моля запознайте се с артиста и атрактивен водещ на събития и тържества - Павлин Трендафилов!

“Професионално докосване до всеки детайл на празника ви, за да се превърне в събитие!”

П. Трендафилов